Overslaan en naar de inhoud gaan

A la carte

Voorgerechten

ALMADRABA TONIJN / yuzu kosho / avocado € 31
TARTAAR RUND / langoustine / tomaat € 36
LENG / Zeeuwse mossel / tom kha kai € 35
KREEFT / parelcouscous / Belgische saffraan € 40

Hoofdgerechten

ZEETONG op graat € 55
TARBOT / beurre blanc € 55
EEND / peterseliewortel / sinaas € 42
WAGYU ‘PUUR WAGYU’ / Bintje € 75

 

Desserts

TARTELETTE APPEL / Vanille ijs € 18
CHEESECAKE/ duindoornbes / Douglasspar € 18
VAN TRICHT artisanale kazen € 18

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel menu L'oh in 5-gangen.

Vanaf 5 personen serveren wij enkel menu L'oh.

Helaas kunnen wij enkel aan bepaalde allergenen tegemoet komen, enkel als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 aan te rekenen.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.  

Ontdek onze Chef’s Table

Ben je gepassioneerd door het reilen en zeilen in de keuken?

Neem dan vanaf 7 personen plaats aan onze chef’s table

Meer over onze Chef’s Table